معرفی کتاب

معرفی بهترین کتاب‌هایی که در دوران افسردگی باید بخوانیم

وقتی اسم افسردگی می‌آید همه فکر می‌کنند باید اتفاق بدی برای شخصی افتاده باشد. اما برای همه ما پیش آمده که در مواقعی از سال، بدون هیچ علتی، احساس کسالت و بی‌حوصلگی کنیم. روزهایی هست که دلمان می‌خواهد از دنیای بیرون کنده شویم و در اتاق‌مان بنشینیم یا درزا بکشیم و هیچ کاری نکنیم. انجام دادن هر کاری برایمان مانند شکستن شاخ غول است. روزهایی که احساس تنهایی و افسردگی می‌کنیم، می‌توانیم یک قدم کوچک برداریم و کمی از بار غمی که روی شانه‌هایمان احساس می‌کنیم، کم کنیم. یکی از این قدم‌های کوچک اما بسیار موثر، خواندن کتاب است؛ البته کتاب‌هایی که برای خوانده شدن در دوران افسردگی مناسب هستند. در این مقاله همراه ما باشید تا با بهترین کتاب های درمان افسردگی آشنا شوید.

کتاب  The Little Prince شازده کوچولو، همراه خوشی‌ها و غم‌ها

کتاب The Little Prince با آن لحن دلنشین و صمیمی‌اش، انگار داستان زندگی ما را روایت می‌کند. نویسنده این کتاب یعنی آنتوان دوسنت اگزوپری، تا جای ممکن رد پای خودش را از داستان حذف می‌کند و اجازه می‌دهد خواننده خودش با شخصیت اصلی قصه همراه شود. اگر دنبال یک کتاب داستان انگلیسی حال‌خوب‌کن می‌گردید، دقیقا به هدف زده‌اید! شازده کوچولو دست شما را می‌گیرد و همراه خودش به سفری دلنشین می‌برد، سفری که می‌تواند شما را با زیبایی‌های زندگی آشنا کند.

معرفی کتاب برای نوجوانان دختر

کتاب Reasons to Stay Alive دلایلی برای زنده ماندن، همراه روزهای افسردگی

مت هیگ نویسنده کتاب Reasons to Stay Alive، از روزهایی می‌نویسد که خودش با بیماری افسردگی شدید در حال مبارزه بوده و بالاخره توانسته شکستش دهد. مت هیگ درباره احساساتی که در دوران افسردگی تجربه می‌کرده می‌گوید و روزهایی که تاریکی بر زندگی‌اش چیره شده را توصیف می‌کند. به همین جهت برای کسانی که به‌دنبال کتاب هایی مناسب برای دوران افسردگی هستند، خواندن این کتاب را پیشنهاد می‌کنیم.

خوبی این کتاب این است که برخلاف بسیاری از کتاب‌های انگیزشی، دست از نصیحت کردن برداشته و بیشتر سعی کرده به خوانندگان بگوید اگر احساس افسردگی می‌کنند، نگران نباشند. هیچ دلیلی برای ترسیدن وجود ندارد. افسردگی هم  مانند هزاران حس دیگر می‌آید و می‌رود.

کتاب The Perks of Being a Wallflower مزایای منزوی بودن، همراهی برای روزهای نوجوانی

استوین چباسکی با جسارتی ستودنی، دست به قلم شده و اثری خلق کرده‌که هفته‌های متوالی در صدر پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز قرار گرفته‌است. این اثرThe Perks of Being a Wallflower (ترجمه شده مزایای منزوی بودن) نام دارد. چباسکی با الهام از دوران نوجوانی زندگی خودش، داستان را از دید یک نوجوان نوشته و سعی کرده چالش‌ها، ترس‌ها و اضطراب‌های این سن را برای خوانندگان به تصویر بکشد. درواقع احساس افسردگی که یکی از حس‌های ناخوش دوران بلوغ و نوجوانی است، در کتاب The Perks of Being a Wallflower به‌خوبی توصیف شده و نویسنده تلاش کرده در قالب روایتی روان و داستان‌گونه، مشکلات زندگی نوجوانان را نشان دهد و با آن‌ها احساس همدلی کند.

معرفی پرفروش ترین کتاب های جهان


کتاب One Hundred Years of Solitude صد سال تنهایی، رفیق روزهای تنهایی

اگر بخواهیم لیست کتاب هایی که باید در دوران افسردگی بخوانیم را کامل کنیم، از کتاب One Hundred Years of Solitude هم باید نام ببریم. این کتاب که یک شاهکار بی‌نظیر ادبی نوشته گابریل گارسیا مارکز است، انقلابی در عرصه سبک رئالیسم جادویی محسوب می‌شود. مارکز با زبانی جادویی، در لابه‌لای قصه کتاب به مفهوم انزوای عمیق می‌پردازد و سرنوشت شخصیت‌های داستان را هنگام روبه‌رو شدن با این تنهایی روایت می‌کند. شاید خواندن این کتاب در دورانی که احساس افسردگی می‌کنیم، مرهمی باشد برای حس غم و تنهایی‌مان.

معرفی و لیست شاهکارهای ادبی جهان

کتاب The Alchemist کیمیاگر، سفری به عمق وجود برای کشف خویش

یکی از بهترین آثار پائولوکوئولیو، کتاب The Alchemist است که اتفاقا برای معرفی در لیست کتاب‌هایی که برای دوران افسردگی پیشنهاد می‌شوند، کاملا مناسب است. وقتی فکر می‌‌کنیم دلایل‌مان برای زندگی کردن کم و برای غصه خوردن زیاد است، باید قدمی تا کتاب‌خانه‌مان برداریم و کتاب کیمیاگر را از قفسه بیرون بکشیم و شروع به خواندنش کنیم. این کتاب شما را به یک سفر معنوی برای کشف درون‌تان می‌برد. سفری که پر از مکاشفه و شناخت خویش است. در سفری که شخصیت اصلی داستان برای پیدا کردن گنج می‌رود، دست شما را هم می‌گیرد و شما را به لایه‌های عمیق درون‌تان راهی می‌کند. به نظر می‌رسد نویسنده دقیقا ذهن ما را خوانده و به‌گونه‌ای کلمات را انتخاب کرده، که احساس می‌کنید کتاب از زبان خودتان نوشته شده‌است.

معرفی بهترین کتاب های دنیا

کتاب The Subtle Art of Not Giving a F*ck، هنر ظریف بیخیالی

یکی از کتاب‌های پر سر و صدای جدید که خوانندگان را جذب خودش کرده، The Subtle Art of Not Giving a F*ck یا هنر ظریف بیخیالی نوشته مارک منسون نام دارد. مارک منسون حتی نام کتاب را به‌گونه‌ای انتخاب کرده که کنجکاوی خوانندگان را برمی‌انگیزاند و انگار کتاب به ما می‌گوید: من را بخوان!

معرفی بهترین رمان های عاشقانه جهان

موضوع این کتاب دقیقا برای خوانده شدن در روزهای افسردگی مناسبت دارد. در این کتاب قرار نیست درباره افکار مثبت داشتن، خوب فکر کردن، انتظارات غیرواقعی از خود داشتن بخوانیم. برعکس. این کتاب یک دستور برای کنار گذاشتن تمام مثبت‌اندیشی‌های ناکارآمدی‌ست که ما را ملزم کرده‌اند واقعیت را نبینیم و ذهن‌مان را به ثروتمندتر بودن، زیباتر بودن، معروف‌تر بودن و هزار «ترین» دیگر عادت دهیم. منسون دست ما را می‌گیرد و ما را در جایی می‌نشاند که خبری از قضاوت خودمان نیست و در آن نقطه، با پذیرفتن توانایی‌های واقعی‌مان، قرار است خودمان را بهتر بشناسیم.

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا